arrow_drop_up arrow_drop_down

Over De Banyan - Yogapraktijk voor aandacht

Aandacht, bewegen en ontspanning voor jou

Aandacht leidt naar geluk

De Banyan - Yogapraktijk voor aandacht is een kleinschalige yogapraktijk in Dronten. Het is een plek waar mensen leren om aandacht te hebben.

Aandacht leidt naar geluk en uiteindelijk verlangen we daar allemaal naar. 

Hoe leidt aandacht dan tot geluk? 

Aandacht geeft rust, aandacht brengt ontspanning, aandacht is een opening naar begrip, aandacht leidt tot vriendelijkheid, aandacht verbindt, aandacht geeft kennis en aandacht laat groeien

Uit eigen ervaring weet ik dat YOGA je leert aandachtig te worden. 

Yogaoefeningen zijn beweging-, ontspanning-, adem-, en concentratieoefeningen, die je leren aandachtiger, soepeler en bewuster te worden.

En dan…...  dan zal je merken dat
je je ONTSPANNEN en STABIELER voelt,
je VRIENDELIJKER en WEERBAARDER wordt,
je je PRETTIG VOELT ZOALS JE BENT,
je de WIJSHEID in JEZELF HERKENT en
je in je EIGEN KRACHT komt.

Dat geluk gun ik jou en iedereen!  


Margot Krietemeijer

Wat De Banyan je te bieden heeft

Yogales in de studio

Yogalessen van 75 minuten die je een gevoel van compleet-zijn geven. In een yogaruimte met veel licht en een prettige sfeer. Maximaal 5 cursisten in een les.

AdemRuim

Een sessie AdemRuim verlicht je pijn of ongemak, door aandacht, adem en aanraking. Het brengt je dichterbij jezelf en geeft je (opnieuw) kracht.

Privé yogales

De Banyan biedt ook privé lessen aan. Een uur lang yogales, waarbij de aandacht er helemaal is voor jou. In de yogastudio of via Zoom of MSTeams. 

Yogalessen op video

Een aantal yogalessen zijn nu ook op videobestand verkrijgbaar. Zo kan je, wan-neer het jou uitkomt, in jouw eigen omgeving een fijne yogales volgen.

Met liefde & plezier geef ik yogalessen

Mijn naam is Margot Krietemeijer. Vanaf 2017 geef ik mijn yogalessen in De Banyan - Yogapraktijk voor aandacht. Yoga heeft al sinds 2009 een plek in mijn leven. Dat jaar kreeg ik mijn eerste yogalessen. Door yoga kwam ik meer en meer in mijn kracht en bij mezelf terug. Ik werd me zoveel meer bewust. Op zoek naar oefening en kennis, deed ik verschillende trainingen en opleidingen rondom yoga en bewust worden. Inmiddels ben ik afgestudeerd aan de docentenopleiding van Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte in Bilthoven. Ik volgde aan de opleiding, naast de basislessen, de modules 'Ayurvedische massage', 'Adem & ademtherapie', Yoga & Meditatie', 'Yoga & Wijsbegeerte' en natuurlijk 'Anatomie/fysiologie'. In mijn specialisatiejaar koos ik voor 'Yoga voor Doelgroepen: kinderen, ouderen en jongeren, mensen met een lichamelijke beperking, mensen met een verstandelijke beperking, . Daarnaast verdiepte ik me in de Micro-chakra's' bij Sri Shyamji Bhatnagar en ik volgde een training 'Bewegingsleer&Yoga' van Stanley Treskes en Anneke Verweijen. Sinds 2016 geef ik yogales aan volwassenen. In mijn eigen yogastudio aan huis deel ik de yogalessen met liefde en plezier.